2023.03.24., péntek - Emőke
Miskolc: 10o - 10o
Az ország 19 megyéjében

Új divat hódit – karácsonyi csúnya pulcsik viselése

Hajmási Judit, 2022. december 15. - 14:26
Új divat hódit – karácsonyi csúnya pulcsik viselése
Giccses karácsonyi pulcsik őrülete tombol. Hóemberes, rénszarvasos, bojtos, villogós, minden ami karácsony, jöhet. Somogyban is teret hódít magának a legújabb módi.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Ki ne emlékezne még a mára már ikonikussá vált rémes karácsonyi pulcsikra, amelyet a Bridget Jones naplója című filmben Mark Darcy és Bridget Jones is viseltek a karácsonyi bulin.

Mára Magyarországon is minden magára valamit adó üzlet rendelkezik ezzel szinte esztétikai bűntény kategóriát súroló pulóvertömeggel. Ez pedig a piac szabályait ismerve azt jelenti, hogy igény márpedig van rá.

De hogy okot is adjunk a viselésére, és ha már elkövettük magunk ellen azt a merényletet, hogy felhúzunk egy ilyen ruhadarabot, bizony egyre többen szerveznek olyan rendezvényeket, ahol a dress code a csúnya pulcsi viselése.

December 6-án a kaposvári Perfect Shape nevű edzőterem szervezett kifejezetten Csúnya pulcsis Mikulás edzést az arra elhivatottak számára.

Tegnap pedig a kaposvári Klebelsberg Középiskolai Kollégium szervezte meg immár hagyományosnak számító csúnya pulcsi futóversenyt, majd egy szépségverseny keretein belül megválasztották a legcsúnyább pulóvereket is.

Fotó: Bridget Jones naplója, Hajmási Judit