2023.03.23., csütörtök - Beáta, Izolda
Miskolc: 9o - 9o
Az ország 19 megyéjében

Idén is Európa legszebb szerelvénye lehet a miskolci adventi villamos

Tajthy Ákos, 2022. december 15. - 16:50
Idén is Európa legszebb szerelvénye lehet a miskolci adventi villamos
A szavazást idén is meghirdette a HD86 nevű cseh portál, ha elég voks érkezik, hatodik alkalommal zsebelheti be a megtisztelő címet az MVK szerelvénye.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás
Szavazzatok a miskolci Adventi villamosra, hogy idén is elnyerhesse az "Európa legszebb Adventi Villamosa" címet!

- buzdítja a miskolciakat az adventi villamosra való voksolásra a Miskolc Városi Közlekedési Zrt. (MVK) közleményben, honlapján és facebook-oldalán is.

Az MHD86 nevű cseh portál ugyanis immár hatodik alkalommal hirdette meg nemzetközi versenyét, amelyben Európa legszebb adventi villamosát keresik. Amint ismert, a megmérettetésen az elmúlt öt évben a miskolci Adventi villamos győzött, amire Miskolc és természetesen az MVK is rendkívül büszke.

Az idei szavazáson tizenkét ország harminckét villamosa versenyez az Európa legszebb Adventi villamosa címért.

Szavazni 2023. január 2-ig a linken elérhető posztban lehet. Az oldal alján be kell jelölni Miskolcot, ezután a tavalyi évhez hasonlóan email címet szükséges megadni az érvényes szavazat leadásához. Továbbá mindenki eldöntheti még a szavazat leadása előtt, hogy feliratkozik-e az oldal hírlevelére (ano=igen, ne=nem). Végezetül a „Hlasujte” (Küldés) gombra kattintva tehetjük le a voksunkat.

A miskolci adventi villamos az első adventi vasárnap, november végén indult el, és egészen január 6-áig közlekedik.

Fotó: MVK Zrt.