2024.04.16., kedd - Csongor
Miskolc: 9o - 10o
Az ország 19 megyéjében

A Népkerti Vigadó is a Miskolci Nemzeti Színház segítségére siet

T.Á. | 2022. december 13. - 18:40
A Népkerti Vigadó is a Miskolci Nemzeti Színház segítségére siet
Jótékonysági vacsoraestet szervez december 27-ére a Népkerti Vigadó a Miskolci Nemzeti Színház javára - írja szerkesztőségünkhöz is eljutttott sajtóközleményében a kultikus vendéglátóhelyet és rendezvényteret üzemeltető cég.

Az írásban emlékeztetnek, a teátrum az egész Európát sújtó gazdasági válság okozta rendkívüli nehézségek miatt került lehetetlen helyzetbe. A vigadó tulajdonosai, Barkóczi István és Barkócziné Kertész Kata, mint a kultúráért rajongó, Miskolcon gazdálkodó cégtulajdonosok, szeretnének hozzájárulni a jövőre kétszázadik évfordulóját ünneplő Miskolci Nemzeti Színház további fennmaradásához, ezért tartották fontosnak a vacsoraest megszervezését.

Az est folyamán a kétfogásos menü elfogyasztása mellett a Miskolci Nemzeti Színház három kiváló művésze, Varga Andrea, Radnai Erika, valamint Harsányi Attila előadásában operett és musical slágereket hallgathatnak a színház javára adakozni kívánó vendégek. A vacsorajegy ára tartalmazza a welcome drinket, a fogadófalatkát és a kétfogásos vacsorát, valamint az ünnepi műsort is

- írja Barkócziné Kertész Kata.

A rendezvényen való részvétellel minden lokálpatrióta, elhivatott színházrajongó hozzájárul a teátrum további működéséhez, hiszen az est bevételének jelentős részét a Népkerti Vigadó felajánlja a Miskolci Nemzeti Színház javára. A vacsorát követően a helyszínen lehetőség van a tarcali Barkland Pincészet első prémium pezsgőjének megvásárlására is, az ebből befolyt bevétel egy részét a Népkerti Vigadó tulajdonosa szintén felajánlja a teátrum részére.

Fotó: miskolcivigado.hu