2023.03.24., péntek - Emőke
Miskolc: 10o - 10o
Az ország 19 megyéjében

A Népkerti Vigadó is a Miskolci Nemzeti Színház segítségére siet

T.Á., 2022. december 13. - 18:40
A Népkerti Vigadó is a Miskolci Nemzeti Színház segítségére siet
Jótékonysági vacsoraestet szervez december 27-ére a Népkerti Vigadó a Miskolci Nemzeti Színház javára - írja szerkesztőségünkhöz is eljutttott sajtóközleményében a kultikus vendéglátóhelyet és rendezvényteret üzemeltető cég.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Az írásban emlékeztetnek, a teátrum az egész Európát sújtó gazdasági válság okozta rendkívüli nehézségek miatt került lehetetlen helyzetbe. A vigadó tulajdonosai, Barkóczi István és Barkócziné Kertész Kata, mint a kultúráért rajongó, Miskolcon gazdálkodó cégtulajdonosok, szeretnének hozzájárulni a jövőre kétszázadik évfordulóját ünneplő Miskolci Nemzeti Színház további fennmaradásához, ezért tartották fontosnak a vacsoraest megszervezését.

Az est folyamán a kétfogásos menü elfogyasztása mellett a Miskolci Nemzeti Színház három kiváló művésze, Varga Andrea, Radnai Erika, valamint Harsányi Attila előadásában operett és musical slágereket hallgathatnak a színház javára adakozni kívánó vendégek. A vacsorajegy ára tartalmazza a welcome drinket, a fogadófalatkát és a kétfogásos vacsorát, valamint az ünnepi műsort is

- írja Barkócziné Kertész Kata.

A rendezvényen való részvétellel minden lokálpatrióta, elhivatott színházrajongó hozzájárul a teátrum további működéséhez, hiszen az est bevételének jelentős részét a Népkerti Vigadó felajánlja a Miskolci Nemzeti Színház javára. A vacsorát követően a helyszínen lehetőség van a tarcali Barkland Pincészet első prémium pezsgőjének megvásárlására is, az ebből befolyt bevétel egy részét a Népkerti Vigadó tulajdonosa szintén felajánlja a teátrum részére.

Fotó: miskolcivigado.hu