2023.03.24., péntek - Emőke
Miskolc: 10o - 10o
Az ország 19 megyéjében

A Zsófia-kilátóra szerelt kamera segítségével pásztázhatjuk a Dolka-tetőről nyíló pazar panorámát

T.Á., 2022. november 25. - 19:45
A Zsófia-kilátóra szerelt kamera segítségével pásztázhatjuk a Dolka-tetőről nyíló pazar panorámát
Az eszköz segítségével otthonról vagy akár egy mobiltelefonról is megnézhetjük hogyan is fest éppen a Palotaszálló és a Hámori tó környéke.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Milyen a kilátás a Zsófia-kilátóról? Milyen az idő Lillafüreden? Az ilyen kérdésekre már otthonról, vagy akár egy mobiltelefonról is választ lehet kapni, köszönhetően annak a kamerának, amely az Északerdő jóvoltából felkerült az év kilátójára – írja szerkesztőségünkhöz pénteken eljuttatott közleményében az Északerdő Zrt.

Az Időkép internetes oldalon élőben követhető a Palotaszálló és környezete, a Bükk klímája, a párafoltok mozgása. Akár az is kiderülhet, hogy míg az alacsonyabban fekvő területeken tejköd borítja a tájat, Lillafüreden ragyogó napsütés fogadja a túrázót.

Az erdészet hozzátette, az újjáépült Zsófia-kilátót augusztusban adták át, és a komplexum egy hónap múlva elnyerte az Év Kilátója címet az Aktív- és Ökoturisztikai Fejlesztési Központ által meghirdetett internetes közönségszavazáson.

Fotó: ÉSzakerdő Zrt.