2023.06.10., szombat - Gréta, Margit
Miskolc: 16o - 16o
Az ország 19 megyéjében

Hivatalosan szombaton indul a kampány Jászberényben

frisshirek.hu, 2022. november 24. - 15:37
Hivatalosan szombaton indul a kampány Jászberényben
Alig több mint 50 nap van hátra az időközi választásig Jászberényben. November 26-án az ajánlásgyűjtéssel veszi kezdetét hivatalosan a kampány, amelyről Budai és csapata, a Közösen Jászberényért Egyesület előzetesen azt nyilatkozta, hogy szeretnék az adventi időszakot érintetlenül hagyni, ezért plakátokat nem helyeznek ki majd közterekre. Az ajánlásokat azonban össze kell gyűjteni az induláshoz. Eseményre várja a két nagy tábor is a híveit azon a napon.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Nyakunkon az időközi választás Jászberényben. A választási bizottság határozata alapján január 15-ére kitűzött soron kívüli voksoláshoz már alig több mint 50 nap van hátra. Szombaton kezdetét is veszi hivatalosan a kampány, hiszen nem hivatalosan szinte véget sem ért 2019 novembere óta.

November 26-án indul az ajánlásgyűjtés.

Budai Lóránt a Facebook-oldalán már meg is hirdetett egy közös ajánlásgyűjtési eseményt. A szombati jászberényi piacon reggel 9 órától várják a támogatói aláírásokat Balogh Béla alpolgármesterrel, aki most is megméreti magát egyéni képviselő-jelöltként az 5-ös számú körzetben.

A polgármesteri székért ismét ringbe szálló Budai bejelentette azt is, hogy reggel 9 órakor kinyitják a Szentháromság téri kis irodát, amelyet az előválasztáskor már megismerhetett az érdeklődő berényi polgárság, ahová szintén el lehet majd juttatni az aláírt íveket.

Készül a nagy napra az ellentábor is. A fideszes jelölti csapatból egyelőre csak egy programot hirdettek meg november 26-ára. Szatmári Melinda a 8. sz. körzet jelöltje utcafórumra várja a Szatmári lakóparkhoz a szimpatizánsait 8:30 és 16 óra között, ahol feltehetően majd Besenyi Orsolya polgármesterjelölt is tiszteletét teszi.

A kiemelt kép forrása: Budai Lóránt Facebook-oldala