2023.03.23., csütörtök - Beáta, Izolda
Miskolc: 9o - 9o
Az ország 19 megyéjében

Öngyilkosságra készülő nő életét mentették meg a vasgyári rendőrök

frisshirek.hu, 2022. november 15. - 17:40
Öngyilkosságra készülő nő életét mentették meg a vasgyári rendőrök
Az idős nő szándékát unokái jelezték az egyenruhásoknak, szerencsére még nem későn: a segítség időben érkezett.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Az idős nő szándékát unokái jelezték az egyenruhásoknak, szerencsére még nem későn: a segítség időben érkezett.

Időben érkezett a rendőri segítség ahhoz a miskolci nőhöz, aki végzetes lépésre szánta el magát otthonában

- írja keddi közleményében a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei rendőr-főkapitányság kommunikációs irodája.

Varga Rudolf szóvivő tájékoztatása szerint a főkapitányság tájékoztatási központját november 14-én, hétfőn délután 5 óra előtt értesítették arról, hogy Miskolcon otthonában akar életének véget vetni egy hölgy.

- Az unokák észlelvén nagyanyjuk szándékát, ezt követően azonnal értesítették kollégáinkat, majd a kiérkező vasgyári járőröket fel is kísérték a lakásukba. A rendőrök egyenruhások, akik az asszonyt az ágyban fekve, eszméletlen állapotban találták, azonnal megkezdték az ellátását, a végtagjait elszorították és nyomókötést helyeztek fel - áll a közleményben.

A helyszínre érkező mentőszolgálat munkatársai stabilizálták az asszony állapotát és egy miskolci kórházba szállították további ellátás végett.

Ha úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőket segítő, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot. Amennyiben azt gondolja, más szorul segítségre, ajánlja figyelmébe az ongyilkossagmegelozes.hu oldalt.

Fotó: kekvonal.hu