2024.04.18., csütörtök - Andrea, Ilma
Miskolc: 7o - 8o
Az ország 19 megyéjében

Miskolcon is elzárta egy benzinkútját a lakosság elől a Shell

T.Á. | 2022. november 03. - 17:38
Miskolcon is elzárta egy benzinkútját a lakosság elől a Shell
Szerda óta a felsőzsolcai körforgalomnál található töltőállomáson nem tankolhatnak ársapkás benzint.

Országosan tizenhét töltőállomás működését alakítja át a Shell Hungary Zrt. november 2-ától - írta közleményében a benzinkutakat üzemeltető cég. A változás miatt az érintett kutakat tankolásra csak az euroShell üzemanyagkártyával rendelkező szerződött vállalati partnereik tudják igénybe venni.

Az euroShell üzemanyagkártyával nem rendelkező lakossági vásárlók számára mindez nem okoz jelentős változást, üzemanyagellátásukat Budapesten az adott kerületen belüli, vidéken pedig ugyanazon városon belüli másik Shell töltőállomás biztosítja. Ugyanakkor az érintett a kutakon a shopban található termékekért és szolgáltatásokért továbbra is lehet fizetni készpénzzel, bankkártyával és üzemanyagkártyával is, így ott minden ügyfelét várja a Shell a továbbiakban is – tették hozzá.

A cégnek egyébként hazánkban összesen százkilencvenhárom kútja van, ezek közül most öt fővárosi, valamint tizenkét nagyvárosi benzinkút érintett. Ahogyan az ismert, augusztus elején a Shell teszt jelleggel egy debreceni és egy mosonmagyaróvári töltőállomásán már bevezette ezt a rendszert, ezzel akkor kiszámíthatóbb üzemanyag-disztribúciót, a szerződéses partnerek igényeihez jobban illeszkedő kiszolgálást és rövidebb fizetéssel töltött időt ígért.

A változás egy miskolci benzinkutat is érint csütörtök óta a Keleti-kapuban, a 3-as számú főúton, a Felsőzsolcai körforgalomnál található állomáson kizárólag szerződött, vállalati partnereket szolgálnak ki üzemanyaggal. A József Attila út 76. szám alatti, ugyancsak a 3-as főúton, a Mömax-al szemben található töltőállomáson viszont továbbra is tankolhat bárki és mindenki.

Fotó: shell.hu