2023.03.24., péntek - Emőke
Miskolc: 10o - 10o
Az ország 19 megyéjében

Orbán Viktornak üzenete érkezett Donald barátjától - Szijjártó eközben érdemkeresztet adott a Trump-adminisztráció főtanácsadójának

frisshirek.hu, 2022. szeptember 22. - 19:58
Orbán Viktornak üzenete érkezett Donald barátjától - Szijjártó eközben érdemkeresztet adott a Trump-adminisztráció főtanácsadójának
„Elnöki üzenet” – írta a kormányfő Facebook-bejegyzésében.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Donald Trump írt pár sort Orbánnnak:

„Viktor! Gratulálok! A legjobbakat!” – írta az USA volt elnöke, Donald Trump egy újságlapra, amin a The Wall Street Journal számol be a magyar miniszterelnök a CPAC (Conservative Political Action Conference) konzervatív konferencián elhangzott beszédéről.

Orbán Viktor csak röviden ennyit írt: „Thank you, Donald!” 

Az Egyesült Államokkal ápolt politikai együttműködésünk a Trump-adminisztráció alatt érte el csúcspontját. Ebben hatalmas szerepe volt Jared Kushner barátunknak, aki elnöki főtanácsadóként dolgozott a Fehér Házban - írta bejegyzésében Szijjártó Péter külügyminiszter. - Majd így folytatta sorait: Jared nem csupán személyes jó barát, de mindig is szívén viselte a magyar-amerikai kapcsolatok fejlesztését, időt és energiát szánt arra, hogy megértse, mit miért csinálunk Magyarországon.

Hatalmas szerepe volt abban, hogy Trump elnök úr vezetése alatt a magyar-amerikai politikai kapcsolatrendszer is a csúcsára tudott érni a kölcsönös tisztelet talaján. Sok hálával tartozunk tehát, amit ma a Magyar Érdemrend középkeresztjével fejezünk ki.

Köszönjük, Jared