2023.03.24., péntek - Emőke
Miskolc: 10o - 10o
Az ország 19 megyéjében

Sötétedés után is indulhat a túra az állatkertek éjszakáján

frisshirek.hu, 2022. augusztus 23. - 15:25
Sötétedés után is indulhat a túra az állatkertek éjszakáján
2022-ben is megrendezik az idén tízéves programot. A péntek este különlegességekkel, érdekességekkel várják a Miskolci Állatkert látogatóit, akik így egy igazán rendhagyó programon vehetnek részt, hiszen máskor nincs lehetőség rá, hogy megismerjék az állatkert lakóinak életét sötétedés után.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Ezen a napon hosszabbított nyitvatartással, 9.00 és 23.00 között várják az érdeklődőket – írja honlapján a Miskolci Állatkert. Jegyváltásra ezen az estén 21.00 óráig lesz lehetőség. A nap folyamán érkezők folyamatos bent tartózkodással az esti programokon is részt vehetnek. Ezen a napon a MVK Zrt éjszakáZOO járatokat indít, amik jeggyel vagy bérlettel igénybe vehetők.

A kép forrása: Miskolci Állatkert